Sunday, November 8, 2009

baju baru untuk anak kami!!

ha malam sabtu hari tu la,aku ngn my syg g jusco,..ptg tu kitorg g campus wat fyp then blk dari wat fyp tu die ckp kt aku cmni "ni org nk rehat jap,kalo org da rehat ni mlm nnt bleh la kta g jusco ya syg"...hehehehe aku senyum jer ble die ckp cmtu sbb aku tau die ske jln2 tmbh2 ble hujung2 mnggu,ade jer idea die nk g mne2,tu yg aku ske tu,xdela pning kpala sgt nk crk idea nk g jln2 mne hujung2 mnggu..untung dpt bini yg ske g jln2 ni..hehehe..mlm tu dh jln2 kt jusco tgk sale sana sale sini,tiba-tiba aku terdgr satu suara berbisik "yang kita beli baju untuk baby nk,dh lama dh kta nk bli baju die kn yang"..hehehehe skali lg aku tersenyum,bgus gak otak bini aku ni,cpt pick up..mmg dh lme plan da nk bli baju untuk baby kesayangan bini aku tu tp tula aku ni cpt lupa,untung aku dpt bini yg slalu igtkn aku,...huhuhu...lps die da ckp cmtu xtnggu lme dh attack trus bahagian bju baby...crk punya crk agak sush gakla smpai salesgurl tu tnye ank kitorg tu brape tahun...lgpn sush skit nk crk bju baby kitorg tu sbb baby kitorg tu agak tembam mcm mama nya gak...hehehe (mama nya jgn mrh yer)...last2 jmpa la bju kiko (ank pkai bju branded cap "kiko",papa die mama nya bg pkai bju cap "cikgu pencen" jer...huhuhu sedih)...hbs bli bju kitorg g mkn jap smbil tgk n9 menang lwn kelantan..hahahaha...yeaaahh hobin jang hobin...tu pn bini aku xsenang duduk da xsbr nk blk umh pkai kan baby bju bru... ha korg tgk la ni my syg ni bkn main syg lg die kt baby die..

















ha masa ni die tgh sibuk la tu melayan pakaikan baju utk anak kesayangan die tu,aku ni kt sbelah die wat xtau jer..(huhuhu xpe2 sabar2 anak nye pasal..hehehe)..bukan seronok die lg..aku pn seronok gak tgk bini aku ni happy...tgk tu alo2 comey nye baby kami tu mcm mama die gak..:-p

















ha finally siap da die pkai kn...hehehe comey kan anak kami...hikhikhik...bkn main seronok lg bini aku tu..aku pn tumpang happy gakla..yela spe xsyg bini ngn ank kn..:-p

















hehehe..ni la happy family..aku pn nk gakla bergambar kenangan bersama bini dan ank tercinta..hehehe...sweet x kitorg..huhuhu








4 comments:

pRiNceSSmYra said...

hahahaa...
aku rse korang nie dh sangap nk baby la...
kawen cpt2 la...
bole beli bju baby byk2..
bole aku dpt ank buah...
hihihihi

hafizul said...

hehehehe...
kne tnye fana la..
aku on jer...huhuhu

aina mania said...

psycho!! sick!! hahahha.. laki gila da sewel... aku igt anak apeeee laaaa.... sangap betol.. huhu

sarah said...

sumpa sweet ! siap buat cerita lg... hikayat fxf keke :p

Post a Comment